Gratis levering
Solgt
Car image
1/27

Audi E-Tron Sportback 50

347 km (71 KWh) 50, Luft, B&O, Matrix, 360-Kam, V.Pumpe, H.Feste, AWD

519 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

49 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

02.12.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

22.07.2025

    Audi E-Tron Sportback 50 er en firehjulsdreven SUV med sportslig design og god rekkevidde. E-Tron 50 har en rekkevidde på ca. 347 km og et stort bagasjerom på 600 liter. Bilen har presis styring og gode kjøreegenskaper, hvor man også har rikelig med assistentsystemer som bedrer kjøringen.

    Denne bilen leveres med rikelig av utstyr. Du får med smarte funksjoner som luftfjæring for suveren kjørekomfort, LED Matrix-lykter og et 360 grders ryggekamera med 3D-visning! Du får også avtagbart hengerfeste og varmepumpe som gjør den perfekt for norske forhold. I tillegg får man et premium lydanlegg fra Bang & Olufsen for et forbedret lydopplevelse.

    Bilens rekkevidde er oppgitt etter WLTP-standard. Dette medfører at oppgitt rekkevidde kan avvike fra faktisk rekkevidde. WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure) er den nye bransjestandarden for sammenligning av elektrisk rekkevidde på tvers av alle bilmerker og modeller.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

390 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

190 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
32063km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.