Gratis levering
Solgt
Car image
1/32

Audi E-Tron Sportback 55

376 km (95 KWh) Adv Business, Quattro, S-Line, Luft, B&O, Matrix, V.Pumpe, H.Feste

479 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

50 700 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

29.08.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

05.08.2025

    Audi E-Tron Sportback 55 er en firehjulsdreven SUV med sportslig design og god rekkevidde. E-Tron har en rekkevidde på ca. 376 km og et stort bagasjerom på 600 liter. Bilen har presis styring og gode kjøreegenskaper, hvor man også har rikelig med assistentsystemer som bedrer kjøringen.

    Denne bilen leveres med rikelig av utstyr. Du får med smarte funksjoner som luftfjæring og LED Matrix-lykter for suveren kjørekomfort. Man sitter komfortabelt i seter i delskinn og alcantara som er elektrisk justerbare og har memoryfunksjon på førersetet. Du får også avtagbart hengerfeste og varmepumpe som gjør den perfekt for norske forhold. I tillegg får man et premium lydanlegg fra Bang & Olufsen for et forbedret lydopplevelse.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle våre biler er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

426 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

200 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
45836km

Kilometerstand
29952km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.