Alltid garanti
Car image
1 / 25

Hyundai Ioniq

220 km (28 KWh) Varmepumpe, R.Kam, Infinity

178 900,-

1 743,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 120 075,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 146 412,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

77 400 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

17.08.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

21.04.2022

Garanti

Garanti til

17.07.2023

    Hyundai Ioniq var starten på suksesshistorien for Hyundai i Norge. Ioniq er en kompakt og oversiktlig hel-elektrisk sedan. Bilen har god plass til både venner og familie og bagasjerommet er på hele 350 liter. Bilen har en oppgitt rekkevidde på rundt 220 km (WLTP), noe som er perfekt for bykjøring og lengre turer en gang i blant. Bilen byr på masse utstyr som er med på å gi en premium følelse for sjåføren og passasjerer.

    Dette er en forhjulsdrevet bil med gode kjøreegenskaper. Bilen leveres med blant annet Infinty lydanlegg for en premium lydopplevelse, adaptiv cruise control, navigasjon og mye mer. I tillegg kommer bilen med en varmepumpe som utnytter energien til oppvarming langt mer effektivt, og dermed sikrer lengre rekkevidde på vinteren. Er du på utkikk etter en fornuftig lettkjørt bil, men samtidig ønsker premium utsyr, da er dette bilen for deg.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

120 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

165 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
76157km

Kilometerstand
59449km

Kilometerstand
46461km

Kilometerstand
30339km

Kilometerstand
15118km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.