Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 25

Hyundai Ioniq

1,6 L Premium, Plug-in Hybrid, Ryggekamera, Hengerfeste.

252 000,-

2 399,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 167 590,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 201 516,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

33 700 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

15.02.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

06.02.2025

    Hyundai Ioniq var starten på suksesshistorien for Hyundai i Norge. Ioniq er en kompakt og oversiktlig plug-in hybrid. Bilen har god plass inni til både venner og familie og bagasjerommet er hele 350 liter. Bilen har en oppgitt rekkevidde på rundt 50 km på ren strøm, noe som er perfekt for bykjøring og fint for lommeboka når man skal ut på lengre turer. Bilen byr på masse utstyr som er med på og gi en premium følelse for sjåføren og passasjerer.

    Bilen har et premium utstyrsnivå, her finner vi blant annet adaptiv cruise control, premium lydanlegg, ryggekamera, ventilerte seter, varme i rattet, soltak, seter i skinn, og mye mer. I tillegg til dette har bilen hengerfeste som har en maks lastekapasitet på 750kg!

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

141 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1.6 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

178 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
18963km

Kilometerstand
4388km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.