Alltid garanti
Car image
1 / 26

BMW X3

2 L (190 HK) xDrive 20D, xLine, Delskinn, Parkeringssensor, Pano, H.Feste, AWD

448 900,-

4 166,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 295 575,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 349 944,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

65 600 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

05.10.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

19.03.2021

Garanti

Garanti til

18.03.2026

    BMW X3 er en firehjulsdreven SUV som kan by på en bakkeklaring på hele 20,4 centimeter, firehjulsdrift, bra med moment i motoren og korte overheng foran og bak på karosseriet, som gjør bilen kapabel når veien er skikkelig dårlig og bratt. X3 har et stilrent BMW-design, og får med sitt elektriske panoramatak enda mer innlys og opplevd plass. Bagasjeromsvolumet er på 550 liter.

    Denne bilen er en xLine-utgave. Her får man med utstyr som elektrisk panoramasoltak, Navigation System Business, seter i delskinn og varme i rattet som er meget komfortabelt på kalde vinterdager. Bilen kommer også med 3 kjøremoduser, Sport, Comfort og Eco Pro.

    Ryggekamera kan ettermonteres mot et pristillegg dersom det er ønskelig.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

190 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
64571km

Kilometerstand
42473km

Kilometerstand
22068km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.