Alltid garanti
Car image
1 / 31

Polestar 2

470 km (78 KWh) Long Range Dual Motor, Performance-oppgradering, Intro, AWD

488 900,-

4 525,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 321 575,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 380 100,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

58 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

15.11.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

28.09.2025

    Polestar 2 er en sportslig familiebil med tydelige preg av moderselskapet Volvo. Polestar 2 LR Dual Motor er en firehjulstrekk SUV med 470 km rekkevidde og er passende for både bykjøring og lengre turer. I tillegg kommer den med et semi-elektrisk hengerfeste og trekkraft på 1500 kg, som gjør den ypperlig for det norske markedet. Bagasjeromsvolumet er på 405 liter.

    Denne bilen er en Intro-utgave, og er fullspekket med smarte funksjoner og utstyr. Modellen leveres blant annet med et premium lydanlegg fra Harman/Kardon for en premium lydopplevelse. I tillegg får du smarte funksjoner som adaptive cruisecontrol, navigasjon, Polestars egne Pixel headlights, et 360-graders ryggekamera og helautomatisk parkering! Polestar 2 kommer også med et fiksert panoramatak som gir mer innlys og opplevd plass, samtidig som et oppvarmet ratt gjør at Polestar 2 er en fryd å kjøre året rundt.

    Denne bilen er Performance-oppgradert. Programvareoppgraderingen for ytelse øker motorenes kombinerte sertifiserte effekt i hele turtallsregisteret, med en økning i effekt fra 300 kW (402 hk) til 350 kW (476 hk) og i dreiemoment fra 660 til 680 Nm (487 til 502 lb-ft). Dette forbedrer også akselerasjonen fra 0 til 100 km/t til så lite som 4,4 sekunder.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

476 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

205 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
29949km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.