Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 24

Volvo V40 Cross Country

1,5 L T3 (152 HK) Momentum, Webasto, Navigasjon, Ryggekamera

239 000,-

2 282,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 159 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 191 688,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

27 500 km

Drivstoff

Drivstoff

Bensin

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

15.08.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

01.06.2022

Garanti

Garanti til

11.08.2025

    Har du lyst på en bil som leverer komfort og ikke minst gode kjøregenskaper så har vi bilen her. Dette er en flott Volvo V40 Cross Country med en sprek bensinmotor som utgjør hele 152 hestekrefter. T3 motoren er en sterk og ettertraktet motor som fler og fler er på utkikk etter fordi den er drivstoffgjerrig og du får mye bil for pengene. Bilen er kjøpt ny i Norge, dermed har den nordiske spesifikasjoner. Her er det varme i setene, lyktespylere og webasto! Bilen kommer også med Volvo On Call noe som betyr at du kan ha direkte kontakt med bilen via app.

    Bilen kommer med skinnseter for en premium følelse, ryggekamera, automatgirkasse, Webasto for kalde dager som kan styres via app og myer mer. I tilegg til dette har bilen Volvo Selekt garanti, som betyr at den har garanti i 7 år eller 150 000km fra førstegangsregistrering.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

152 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1.5 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

210 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
26019km

Kilometerstand
23409km

Kilometerstand
15585km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.