Alltid garanti
Car image
1 / 32

Audi E-Tron

417 km (95 KWh) 55 Quattro, Advanced, Luft, 360-Kam, V.Pumpe, H.Feste, AWD

485 000,-

4 490,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 319 040,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 377 160,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

91 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

31.10.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

23.04.2024

    Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse. E-Tron 55 har en rekkevidde på 417 km og et stort bagasjerom på 660 liter. Bilen har presis styring og gode kjøreegenskaper, hvor man også har rikelig med assistentsystemer som bedrer kjøringen. Denne elektriske firehjulstrekkeren som også leveres med hengerfeste kan kjøres med god samvittighet og er som skapt for norske forhold.

    Denne bilen er meget godt utstyrt, og kommer med en rekke smarte funksjoner. Luftfjæring sikrer en suveren kjørekomfort, samtidig som adaptive cruisecontrol, Head Up Display, Matrix-lykter, navigasjon og 360-graders ryggekamera gjør kjørepplevelsen til en lek. I tillegg kommer bilen med meget komfortable sportseter i skinn og alcantara, varmepumpe og 4-soner klimaanlegg som sikrer ekstra rekkevidde og komfort for både fører og passasjerer på vinteren.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

426 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

200 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
91099km

Kilometerstand
59500km

Kilometerstand
31090km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.