Alltid garanti
Car image
1 / 31

Mercedes-Benz GLC 350e

2 L AMG, 4-Matic, 7G-Tronic, DISTRONIC, GARMIN, R.Kam, Utvidet Garanti

365 000,-

3 413,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 241 040,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 286 692,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

86 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

02.03.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

11.08.2022

Garanti

Garanti til

21.02.2023

    Mercedes-Benz GLC350e er en Plug-in Hybrid SUV med firehjulstrekk og utrolige krefter. Bilen har utmerket komfort og passer godt både til hverdagen eller dersom man skal på langtur. Hybrid lar deg kjøre opptil 34 km på ren elektrisitet, og er en meget økonomisk løsning når du skal ut på småturer. Skal du på lengre turer kjører den langt mer økonomisk enn en fullverdig fossilmotor, og med et elektrisk svingbart tilhengerfeste dekker den et populært behov i det norske markedet. Bagasjeromsvolumet er på 395 liter.

    Denne modellen kommer med Mercedes' AMG-pakke og en rekke smarte funksjoner og utstyr. AMG er en sportsligere, kraftigere og bedre utstyrt versjon av de vanlige Mercedes-modellene. Den kan friste med Distronic (Mercedes' versjon av Adaptive Cruisecontrol), navigasjon fra Garmin, Parktronic (parkeringshjelp inkludert ryggekamera) og meget komfortable elektrisk justerbare seter i skinn og alcantara.

    Denne bilen leveres med utvidet garanti på 6 måneder.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

327 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1991 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

235 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
73625km

Kilometerstand
56379km

Kilometerstand
37657km

Kilometerstand
16402km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.