Alltid garanti
Car image
1 / 32

Tesla Model X

380 km (75 KWh) 75D, 7-Seter, Luft, Forbedret Autopilot, Premium Connectivity, H.Feste, 12 Mnd Utvidet Garanti, AWD

429 000,-

3 988,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 282 640,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 334 992,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2017

Kjørelengde

88 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

11.06.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

09.11.2021

Garanti

Garanti til

13.12.2022

    Tesla Model X har vært en av salgsfavorittene i Norge, og som en stor SUV kan den skilte med 7 seter. Bilen har hengerfeste og en rekkevidde på ca. 380 km (WLTP), og kan lades på Teslas ladenettverk i hele landet. Bagasjeromsvolumet er på 535 liter.

    Denne bilen er godt utstyrt med blant annet Teslas Forbedret Autopilot. Dette inkluderer at bilen selv kan navigere under kjøring på autopilot, parkere og skifte fil av seg selv, samt muliggjør Smart Summon-funksjonen hvor bilen kommer til deg fra hvor den står parkert. I tillegg har bilen Premium Connectivity inkludert hele bilens levetid, og gir tilgang til alle tilkoblingsfunksjonene via mobilnettet, i tillegg til Wi-Fi, for den mest intuitive og beste eieropplevelsen. Dette innebærer musikk- og strømmetjenester som Spotify, Youtube og Netflix med mer. Bilen har også luftfjæring som sikrer suveren kjørekomfort. Det er klart at dette er en intelligent og velutstyrt bil som gir mange smarte funksjoner utover å være en stor elektrisk SUV.

    Denne bilen leveres med 12 måneders utvidet Tesla-garanti!

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

525 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

210 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

7


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
60121km

Kilometerstand
35395km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.