Alltid garanti
Car image
1 / 29

Audi A3

1L (116 HK) 30 TFSI, Sportback, S-Tronic, Navigasjon

218 900,-

2 102,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 146 075,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 176 568,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

49 200 km

Drivstoff

Drivstoff

Bensin

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

25.03.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

21.04.2022

Garanti

Garanti til

05.12.2023

    Audi A3 er en svært populær bil i Norge, og det med god grunn. Dette er Audis kombi-coupe og i Audi stil er det en gjennomført bil med et sportslig preg. Bilen kommer med en 1 liters bensinmotor som yter hele 116 hestekrefter. Sammen med en 7-trinns S-tronic girkasse er bilen både økonomisk og behagelig å kjøre. Bilen har i tilegg til dette også Drive Select, her kan du enkelt velge mellom Comfort, Auto, Dynamic og Individual.

    Av utstyr finner vi navigasjon, cruise controll, parkeringssensor bak, multifunksjonsratt, 2-soners klima og City-nødbremsfunksjon. Bilen er lakkert i en pen sort-farge som sammen med krompakken gir bilen sportslige linjer. Bilen har et bagasjerom på 380 liter og er perfekt for deg som trenger en mindre bil men samtidig tar lengre kjøreturer.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

116 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

999 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

206 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
46066km

Kilometerstand
44068km

Kilometerstand
30177km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.