Alltid garanti
Car image
1 / 21

BYD ETP3

310 km (50 KWh) Vare, Skinn, Navi, R.Kam

248 900,-

2 371,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 165 575,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 199 164,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

40 200 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

12.04.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

31.08.2026

    eTP3 er er en elektrisk toseters varebil som blant annet har topphengslet bakluke og skyvedører på hver side. Nyttelasten er 645 kilo og dette er en typisk håndverker-bil, for snekkere, gartnere, rørleggere og så videre. Eller til varetransport ut og inn byer med nullutslipp-soner. BYD er for mange av oss nordmenn et relativt nytt og kanskje ukjent bilmerke. Men fakta er at selskapet er verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøyer. Altså elbiler og ladbare hybrider.

    Denne varebilen kommer utstyrt med blant annet komfortable oppvarmbare skinnseter, navigasjon og ryggekamera. Dette gjør bilen til et attraktivt elektrisk alternativ på varebilmarkedet.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kasse

Hestekrefter

Hestekrefter

136 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

100 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

2


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
21643km

Kilometerstand
13196km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.