Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 26

Nissan Leaf

270 km (40 KWh) Tekna, Varmepumpe, BOSE, Navigasjon

205 000,-

1 977,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 137 040,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 166 068,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

51 500 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

16.11.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

06.12.2023

    Over 70 000 nordmenn har valgt Nissan Leaf siden den kom på markedet i 2011. Nå har vi inne en Nissan leaf Tekna utgave som ser etter en ny eier.

    Tekna utgaven byr på blant annet BOSE lydsystem, seter i delskinn, mørke glass i bakre sideruter og bakrute, oppvarmede seter foran varmepumpe og mye mer. Bilen har en rekkevidde på hele 270 km, med god plass for passasjerer og ett bagasjerom på 435 liter er dette en perfekt helelektrisk familiebil.

    Bilen nærmer seg neste serviceintervall, denne vil bli utført før salg.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

150 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

144 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
43827km

Kilometerstand
27592km

Kilometerstand
12201km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.