Gratis levering
Car image
1/27

Nissan Leaf

270 km (40 KWh) Tekna, Delskinn, ACC, Navi, 360-Kam, BOSE, V.Pumpe

235 000,-

2 246,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 156 540,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 188 664,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

20 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

21.04.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

30.08.2024

    Over 70 000 nordmenn har valgt Nissan Leaf siden den kom på markedet i 2011. Nå har vi inne en Nissan leaf Tekna utgave som ser etter en ny eier. Bilen har en rekkevidde på hele 270 km (WLTP), med god plass for passasjerer og et bagasjeromvolum på 435 liter er dette en perfekt helelektrisk familiebil.

    Tekna-utgaven byr på blant annet BOSE lydsystem, seter i delskinn, mørke glass i bakre sideruter og bakrute, oppvarmede seter foran, varmepumpe og mye mer. I tillegg kommer bilen med adaptive cruisecontrol, varme i ratt og Apple Carplay, som er med på å gi en behagelig og fin kjøreopplevelse.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi 5-dørs

Hestekrefter

Hestekrefter

150 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

144 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
7795km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.