Gratis levering
Car image
1/35

Tesla Model X

380 km (75 KWh) 75D, Forbedret Autopilot, AP2.5, CCS, MCU2, Premium lyd, Hengerfeste, 7.seter, AWD

485 000,-

4 490,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 319 040,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 377 160,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

51 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

05.09.2022

Garanti

Garanti til

28.11.2023

    Tesla Model X har vært en av salgsfavorittene i Norge, og som en stor SUV kan den skilte med 7 seter. Bilen har hengerfeste og en rekkevidde på ca. 380 km (WLTP), og kan lades på Teslas ladenettverk i hele landet. Bagasjeromsvolumet er på 535 liter.

    Denne bilen er godt utstyrt med blant annet Teslas Forbedret Autopilot. Dette inkluderer at bilen selv kan navigere under kjøring på autopilot, parkere og skifte fil av seg selv, samt muliggjør Smart Summon-funksjonen hvor bilen kommer til deg fra hvor den står parkert. Det er klart at dette er en intelligent og velutstyrt bil som gir mange smarte funksjoner utover å være en stor elektrisk SUV. Bilen har også MCU2-prosessor, som er 2. generasjonen som ble introdusert i mars 2018. Her brukes en Intel Atom-prosessor. Denne er mye kraftigere enn den gamle Nvidia, og har gitt muligheter for mer prosessorkrevende programmer, som eksempelvis Netflix og spill. Utover dette leveres bilen med seter i delskinn, panoramatak, navigasjon, hengerfeste og mange andre smarte funksjoner.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

524 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

210 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

7


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.