Gratis levering
Solgt
Car image
1/37

Audi E-Tron

(95 KWh) 55Advanced, All inclusive-pakke,S Line, Matrix, Bang&Olufsen, 360-Kam, HUD, V.Pumpe, Norsk, H.Feste

459 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

79 800 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

23.05.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

18.12.2024

    Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse. Med firehjustrekk, god rekkevidde på 370 km (WLTP) og et avtagbart hengerfeste er Audi E-Tron uten tvil bitt en folkefavoritt i SUV-klassen hos det norske folk. Bilen har også et romslig bagasjerom som rommer 660 liter.

    Dette bilen har en S Line-pakke. Det innebærer at modellen leveres med Audis eksklusive design sammen med en rekke smarte funksjoner og utstyr. Her får du blant annet Adaptiv cruisecontrol, navgiasjon, ryggekamera med 360-graders og 3D-visning for å gjøre parkering til en lek. Som fører merker man tidlig at det er komfort og sportslighet som er i fokus. Her sitter man i meget komfortable elektrisk justberbare sportsseter i delskinn og alcantara med memory-funksjon, slik at favorittinnstillingene til fører kun er et tastetrykk unna. I tillegg har man mulighet for rattgiring for en mer sportslig følelse. Varmepumpe er standard på E-Tron, og behandler energien bilen avgir på en mye mer effektiv måte slik at man er sikret ekstra lang rekkevidde, også på vinteren. Dette kombinert med Audi's luftfjæringssystem er med på å skape en suveren kjøreopplevelse.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

426 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

200 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
60195km

Kilometerstand
28840km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.