Gratis levering
Car image
1/39

Jaguar I-Pace

470 km (90 KWh) EV400 S, Vinterpakke, Meridian, Ryggekamera, AWD

399 900,-

3 726,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 263 725,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 312 984,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

83 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

13.05.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

10.03.2025

    Jaguar I-Pace er en sporty SUV med hele 638 liter bagasjerom. Denne bilen kombinerer kvalitet og komfort med gode kjøreegenskaper og god plass. I-Pace er en godt utstyr bil med blant annet premium høyttalere, adaptiv cruise control, seter i skinn, panoramatak og mye mer.

    I-Pace har et oversiktlig active info display og har rekkevidde på 470 km (WLTP). Jaguar I-Pace er en romslig SUV med god plass og . bilen passer godt til både bykjøring og langturer. Denne bilen har firehjulsdrift og er utstyrt med, ryggekamera, parkeringssensor foran og bak. I tillegg har bilen vinterpakke hvor du har varme i rattet for kalde dager, varmetråder i frontruten og oppvarmet spylerdyser.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

400 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

200 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
65154km

Kilometerstand
32497km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.