Gratis levering
Car image
1/30

Ford Ranger

2 L (213 HK) Wildtrak, Double cab, Vare, Skinn, ACC, Navi, R.Kam, Webasto, H.Feste, AWD

448 900,-

4 166,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 295 575,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 349 944,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

27 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

24.04.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

01.04.2025

    Ford Ranger er kjent for og være tøff, og med Wildtrak-serien får du en maskin som er skapt for ekstreme forhold. Med et hengerfeste som kan trekke opptill 3500 kg vil du kunne trekke det meste. Med en 2-liters dieselmotor med 213 hestekrefter har du nok kraft samtidig som den er snill mot lommeboka.

    Dette er en Wildtrak-serie. Den kommer en rekke utstyr som blant annet adaptive cruisecontrol, navigasjon, filskiftevarsel og ryggekamera. i tillegg har den meget komfortable skinnseter, ambientbelysning med mulighet for å skifte farger og Apple Carplay. Bilen har også webasto, som gjør at du kan sette deg inn i en varm bil hver morgen, selv på vinteren. Det er klart at dette er en intelligent bil, samtidig som den er av de tøffeste i klassen.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Pickup

Hestekrefter

Hestekrefter

213 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1996 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

2


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
20955km

Kilometerstand
9440km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.