Gratis levering
Car image
1/33

Audi E-Tron Sportback

347 km (71 KWh) 50, Advanced Business, Luft, V.Pumpe, Norsk, H.Feste, AWD

499 000,-

4 616,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 328 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 387 744,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

22 800 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

25.02.2026

    Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse. Med firehjustrekk, god rekkevidde på 370 km (WLTP) og et avtagbart hengerfeste er Audi E-Tron Sportback uten tvil bitt en folkefavoritt i SUV-klassen hos det norske folk. Bilen har også et romslig bagasjerom som rommer 615 liter.

    Denne bilen har utstyrsnivået Advanced. Her får du blant annet med smarte funksjoner som luftfjæring, adaptive cruisecontrol, navigasjon og ryggekamera med parkeringssensorer. Bilen har meget komfortable sportsseter i skinn og alcantara, og rattet har mulighet for rattgiring for en ekstra sportslig følelse. I tillegg er bilen smart utstyrt med varmepumpe, som sikrer ekstra lang rekkevidde om vinteren, og et avtagbart hengerfeste som gjør den ypperlig på det norske markedet.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

390 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

190 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
22500km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.