Gratis levering
Car image
1/32

Hyundai Kona

449 km (64 KWh) Long Range Premium, Skinn, HUD, Navigasjon, Krell, R.kam, Varmepumpe, ACC, S+V , Norsk

305 000,-

2 875,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 202 040,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 241 500,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

41 500 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

09.06.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

24.05.2025

    Hyundai Kona er bilen som gir mest rekkevidde for pengene og er en kompakt SUV med 5 års garanti. Med denne bilen får du nesten alt utstyr som gir en premium følelse og mange smarte funksjoner. Kona har hele 449 km rekkevidde (WLTP), hurtiglading og to ladekabler. Bilen har et middels stort bagasjerom på 332 liter, og passer for de som vil ha en bil med lang rekkevidde og masse utstyr.

    Denne bilen har en rekke utstyr og flere smarte funksjoner. Modellen leveres med Adaptive Cruisecontrol, navigasjon og ryggekamera. I tillegg har den smarte funksjoner som varme i ratt, Head Up Display, trådløs mobillader, ventilerte seter og varmepumpe for ekstra rekkevidde på kalder dager. Og med et premium lydsystem fra Krell er du sikret en fantastisk lydopplevelse.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

204 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

167 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
34134km

Kilometerstand
15470km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.