Gratis levering
Car image
1/38

Audi E-Tron S

95 KWh, 60 S, Quattro, 2x S Line, Luft, Pano, Matrix, Night, S S.Seter, HUD, Ambient+, V.Pumpe, Assistentpakke Tour, Virtual Cockpit+, S+V, AWD

699 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2022

Kjørelengde

10 400 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

29.09.2026

    Audi e-tron S tar elektrisk kjøring til et nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse. Med firehjustrekk, god rekkevidde på 364 km (WLTP) er Audi E-Tron uten tvil bitt en folkefavoritt i SUV-klassen hos det norske folk. Bilen har også et romslig bagasjerom som rommer 660 liter.

    Det er en E-Tron S. Her får du med Audis premiumdesign både utvendig og innvendig og du kan forvente en meget velutstyrt bil med eksklusive detaljer og smarte funksjoner. Bilen har blant annet luftfjæring, komfortable S sportsseter i skinn med diamantmønster, Matrix-lykter og nattlysassistent som sikrer en suveren komfort og kjøreopplevelse. Bilen leveres også med varmepumpe som er med på å sikre ekstra lang rekkevidde på kalde vinterdager. Bilen har også Assistentpakke Tour, som innebærer blant annet Adaptive Cruisecontrol, MMI Navigation Plus og Audi Pre Sense Front (som bruker dataene fra radarsensorer og/eller frontkameraet, for å beregne sannsynligheten for en kollisjon). Pakken inkluderer også trafikkskiltgjenkjenning. I tillegg har bilen Head Up Display og ryggekamera samt Apple Carplay for lettere mobiltilkobling.

    Denne bilen er importert fra Møller, og leveres med EA8-Garanti. Dette innebærer at bilen har tilsvarende garanti som på norske biler.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

Audi E-Tron S

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

503 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

210 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.