Gratis levering
Car image
1/35

BMW X4

2 L 252 HK, xDrive 30i, M Sport, ACC, Panoramasoltak, H.Feste, Webasto, Keyless, HUD, Memory, Harman/Kardon, 360-Kam, Navi Pro, Display Key, Norsk, Gesture

549 000,-

5 064,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 360 640,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 425 376,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

78 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Bensin

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

09.09.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

06.01.2024

    Med BMW X4 har man kombinert komfort, sport og fremkommelighet, og er designet for deg som ønsker å skille deg litt ut fra mengden. Denne Kombi-SUVen har en kraftig 2-liters bensinmotor med 252 hestekrefter, mye plass og massevis av smarte funksjoner og utstyr. Bagasjeromsvolumet er på romslige 525 liter.

    Dette er en M Sport-utgave, og kommer dermed meget velutstyrt. Bilen har blant annet meget komfortable sportsseter i skinn med memory-funksjon, adaptive cruisecontrol, BMWs Navigationssystem Professional og et 360-graders ryggekamera med avanserte sensorer! I tillegg kommer den med smarte funksjoner som keyless, elektrisk bakluke, BMW Display Key, Gesture-styring, trådløs mobillader, varme i ratt og webasto. Bilen har også et oppgradert lydsystem fra Harman/Kardon for en premium lydfølelse samt en lekker ambient belysning og ikke minst et svingbart hengerfeste.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

252 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1998 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

240 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
54698km

Kilometerstand
23759km

Kilometerstand
8km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.