Gratis levering
Solgt
Car image
1/23

Volkswagen ID.3

418 km (58 KWh) Pro Performance, 1st Plus, Norsk, S+V, Varmepumpe, Matrix-LED, ACC, R.Kam, Ambient, Keyless, Carplay, Trafikkskiltgjenkjenning, Fjenlysassistent, Filholdeassistent, Navigasjon

319 900,-

3 008,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 211 725,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 252 672,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

15 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

14.12.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

22.09.2025

    Volkswagen ID.3 Pro er blitt en populær bil i Norge og utmerker seg med over gode kjøreegenskaper og en bra rekkevidde på 418 km (WLTP). Bilen ble bygd for å ha ytre mål som en Golf og indre plass som en Passat. Bagasjerommet har et volum på 385 liter, og tilbyr et kompakt utvendig utseende kombinert med et romslig innemiljø.

    Av utstyr finner vi blant annet Matrix-lys som følger trafikken foran deg, Keyless, ryggekamera med sensorer foran og bak, 2-soners klimaanlegg, varmepumpe og varme i rattet for kalde dager, Adaptive cruise control, Ambient lys innvendig med mer. ID.3 Pro er en flott kombi med romslig plass både foran og bak. Dette er en bil som passer perfekt for en liten familie og med rekkevidde på over 400 km kommer du deg enkelt på lengre turer.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi 5-dørs

Hestekrefter

Hestekrefter

204 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Bakhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

160 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
14840km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.