Gratis levering
Car image
1/27

Kia Soul

452 km (64 KWh) Exclusive, Varmepumpe, Head Up Display, Keyless, Harman/Kardon, Carplay, Ryggekamera, Navi, Ventilerte Seter, Skinn, ACC, Lane Assist, Blindsone, Ambient, S+V

309 000,-

2 911,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 204 640,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 244 524,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

45 700 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

08.06.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

30.09.2027

  Kia e-Soul er en kombi 5-dørs elbil med rekkevidde på over 450km. e-Soul fikk en oppgradering fra forrige generasjon, hvor bagasjerommet nå er 315 liter og bilen er 5,5 cm lenger enn tidligere som sammen utgjør en romsligere bil. Med Kia e-Soul får man en bil med masse utstyr som bidrar til en komfort og en høy grad av kjøresikkerhet. Denne bilen er godt utstyrt, hvor man får en premium følelse og god rekkevidde.

  Denne bilen har utstyrspakken Exclusive hvor bilen er utstyrt med masse ekstrautstyr som head-up display, ventilerte skinnseter, premium høyttalere fra Harman/Kardon og mye mer. Bilen har også et oppvarmet ratt og varmepumpe som sikrer både komfort og ekstra lang rekkevidde på vinterstid. Bilen har filholderpakke med blindsoneassistent og kjøreassistent som bidrar til trygg og stabil kjøring. I tillegg har bilen mange funksjoner som ryggekamera, parkeringssensorer, adaptive cruisecontroll, Apple Carplay, navigasjon og keyless.

  Bilen nærmer seg serviceintervall. Denne vil bli gjennomført av Rebil før salg.

  Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

  Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

  Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi 5-dørs

Hestekrefter

Hestekrefter

204 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

167 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
34994km

Kilometerstand
20032km

Kilometerstand
5506km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.