Gratis levering
Car image
1/23

Volkswagen e-Golf

231 km (100 KW) 136 HK, Varmepumpe, Navigasjon, Parkeringsassistent, Keyless, Carplay, Utvidet Garanti

159 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

56 500 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

29.11.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

Ikke relevant

    Volkswagen Golf er den mest solgte bilen gjennom tidene i Norge, og E-Golf gjør at man kan kjøre økonomisk for både lommeboken og ikke minst miljøet. E-Golf er en veldig populær bil, med et design som appelerer til mange og fin rekkevidde på 231 km (WLTP). Den er kompakt i størrelsen men har god plass innvendig. Som elbil kan man kjøre på ren elektrisitet rundt i byen, og lengre turer med ladestasjoner spredt rundt hele landet. Bilen kan også hurtiglades.

    Bilen leveres med en rekke utstyr, blant annet en energieffektiv varmepumpe som er med på å gi ekstra rekkevidde på vinterstid. Bilen har også navigasjon, parkeringssensorer foran og bak i tillegg til en parkeringsassistent som ved hjelp av et knappetrykk hjelper deg med å parkere! Utover dette har bilen nøkkelløs åpning og start, og Apple Carplay for sømløs tilkobling av mobiltelefon.

    Bilen leveres med en utvidet garanti på 24 måneder.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Volkswagen e-Golf

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi 5-dørs

Hestekrefter

Hestekrefter

136 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

150 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
51808km

Kilometerstand
21000km

Kilometerstand
5346km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.