Gratis levering
Solgt
Car image
1/24

Hyundai Kona

449 km (64 KWh) Long Range, Premium, Norsk, Varmepumpe, Skinn, KRELL, Ventilerte seter, HUD, Navigasjon, Apple Carplay, ACC, R.Kam, LED, Parkeringssensor foran og bak, Trafikkskiltgjenkjenning

239 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

74 400 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

18.02.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

11.12.2024

    Hyundai Kona er bilen som gir mest rekkevidde for pengene og er en kompakt SUV med 5 års garanti. Med denne bilen får du nesten alt utstyr som gir en premium følelse og mange smarte funksjoner. Kona har hele 449 km rekkevidde (WLTP), hurtiglading og to ladekabler. Bilen har et middels stort bagasjerom på 332 liter, og passer for de som vil ha en bil med lang rekkevidde og masse utstyr.

    Denne bilen har en rekke utstyr og flere smarte funksjoner. Modellen leveres med Adaptive Cruisecontrol, navigasjon og ryggekamera. I tillegg har den smarte funksjoner som varme i ratt, Head Up Display, trådløs mobillader, ventilerte seter og varmepumpe for ekstra rekkevidde på kalde dager. Og med et premium lydsystem fra Krell er du sikret en fantastisk lydopplevelse.

    Bilen nærmer seg serviceintervall. Denne servicen vil bli tatt av Rebil før salg.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

204 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

167 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
64962km

Kilometerstand
49428km

Kilometerstand
33582km

Kilometerstand
16924km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.