Gratis levering
Solgt
Car image
1/38

Volvo XC90

T8 Twin Engine, Plug-In Hybrid, R-Design, 7-Seter, ACC, HUD, Memory, Skinn, 360, Navigasjon, Webasto, 4-Soners Klima, Blindsonevarsling, Trafikkskiltgjenkjenning, VOC, LED, Volvo Selekt, AWD

549 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

56 300 km

Drivstoff

Drivstoff

El + Bensin

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

24.01.2023

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

02.06.2021

Garanti

Garanti til

08.12.2023

    Nye Volvo XC90 kom til Norge i 2015. Bilen hadde fått en solid oppgradering med helt ny plattform, nye motorer, ny teknologi og et helt nytt design. XC90 ble selve flaggskipet til Volvo og ble svært populær blant norske hjem. Bilen er blitt selve symbolet på det ypperste av skandinavisk luksus og kvalitet. Dette er Volvos eksklusive ladbare hybrid. Her får du opptil 45 km rekkevidde på ren strøm, 390 hestekrefter og et oppgitt forbruk på rundt 0,21L per mil. Volvo er kjent for komfort og setene i XC90 er blitt kjent som noen av de mest komfortable i sin klasse. Bilen vi har her har 7 seter, og har drøyt 250 liter bagasjeplass med den siste raden med seter oppe.

    Denne bilen har R-Deisgn og kan by på skinnseter med memory-funksjon for en premium følelse, rikelig med plass for hele familien, 360-graders ryggekamera, Head Up Display, parkeringsvarmer og elektrisk bakluke. Dette er bil som byr på luksus, kjørekomfort og hverdagsglede. Er du ute etter en stor premium SUV med romslig plass og et rimelig forbruk er dette bilen for deg.

    Bilen leveres med Volvo Selekt-garanti med utløp 08.12.2023.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

390 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1969 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

230 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

7


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
55611km

Kilometerstand
43471km

Kilometerstand
31119km

Kilometerstand
20878km

Kilometerstand
10674km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.