Gratis levering
Solgt
Car image
1/35

Audi E-Tron

382 km, 55 Quattro, Advanced, Luft, Navi, Matrix, ACC, HUD, Delskinn, Varmepumpe, 360, Tour Assistant Package, Sportsseter, 4-Soners Klima, Keyless, H.Feste, AWD

460 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

48 200 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

19.12.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

12.06.2024

    Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse. E-Tron 55 har en oppgitt rekkevidde på 382 km og et stort bagasjerom på 660 liter. Bilen har presis styring og gode kjøreegenskaper, hvor man også har rikelig med assistentsystemer som bedrer kjøringen. Denne elektriske firehjulstrekkeren som også leveres med hengerfeste kan kjøres med god samvittighet og er som skapt for norske forhold.

    Denne bilen leveres med utstyrsnivået Advanced, og kommer med en rekke smarte funksjoner. Luftfjæring sikrer en suveren kjørekomfort, samtidig som adaptive cruisecontrol, navigasjon, Head Up Display, trådløs mobillader og 360 graders ryggekamera gjør kjørepplevelsen til en lek. I tillegg kommer bilen med meget komfortable seter i delskinn. Varmepumpe og 4-soner klimaanlegg sikrer ekstra rekkevidde og komfort for både fører og passasjerer på vinteren. Bilen har også Assistentpakke Tur som innebærer blant annet Adaptiv kjøreassistent, Adaptiv cruise control, Assistent for kjørefeltføring, Effektivitetsassistent, Avkjøringsassistent med mer.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Denne bilen selges i kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

426 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

200 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
47489km

Kilometerstand
32888km

Kilometerstand
13411km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.