Gratis levering
Solgt
Car image
1/29

Mercedes-Benz GLE

350de, 4-Matic, AMG, Premium Plus. Distronic Plus, Air Balance-Pakke, Airmatic, Parktronic, Memory, ACC, Navigasjon, Panoramasoltak, 360 Ryggekamera, Hengerfeste, Burmester, Apple Carplay, Nattpakke, Ambient, AWD

839 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

40 700 km

Drivstoff

Drivstoff

El + Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

20.04.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

17.03.2025

    Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC er en ladbar SUV som byr på kjørekomfort i toppsjiktet. Materialvalget er av høy kvalitet og plassen inni er det absolutt ingen ting å si på. I denne bilen får du plass til det aller meste! Her får man virkelig en premiumbil med sterk motor der komfort, fremkommelighet og sikkerhet er satt i fokus. Bilen er svært romslig, og har et bagasjeromsvolum på 825 liter!

    Denne bilen har AMG-pakkene, og er rikelig utstyrt med blant annet Airmatic, Distronic Plus, elektriske seter med Memory-funksjon, 360-graders ryggekamera, Hengerfeste, oppgradert lydanlegg fra Burmester, Nattpakke og mye mer.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

330 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1950 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

210 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
28410km

Kilometerstand
14644km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.