Gratis levering
Car image
1/33

Land Rover Range Rover Sport

2,0 L, P400e, Plug-In Hybrid, HSE, Dynamic, ACC, Navigasjon, Ryggekamera, Ventilerte Skinnseter, Memory, Luftfjæring, 4 Soners Klimaanlegg, HUD, Keyless, Meridian, AWD

929 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

54 700 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

23.02.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

14.10.2025

    Land Rover Range Rover Sport er en premium SUV med frisk fargekombinasjon og meget høyt utstyrsnivå. Dette er en fantastisk kjøremaskin med Plug-In Hybrid-teknologi, sprek motor på godt over 400 hestekrefter, kombinert med de velkjente kjøreegenskaper fra Land Rover.

    Dette er en HSE-utgave og her finner man det aller meste av utstyr. Bilen leveres blant annet med ventilerte skinnseter foran og bak, samt massasje- og Memoryfunksjon i forsetene som sammen med mørke ruter bak og et 4-soners klimaanlegg gjør at du alltid føler deg komfortabel på tur. Bilen har også Adaptiv Cruise Control, Navigasjon, Ryggekamera samt Webasto til å forvarme bilen på kalde dager som kombinerer godt med det oppvarmbare rattet. Utover dette har bilen luftfjæring som sikrer suveren kjørekomfort og fremkommelighet. I tillegg leveres bilen med lydanlegg fra Meridian for en oppgradert lydopplevelse som er med på å sikre det fantastiske inntrykket Land Rover Range Rover Sport gir.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Land Rover Range Rover Sport

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

444 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1997 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

220 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
28805km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.