Gratis levering
Car image
1/37

BYD Han

521 km (83 KWh) Skinn, ACC, Navigasjon, 360 Ryggekamera, Memory, Panoramasoltak, Varmepumpe, Forvarming, Klimaanlegg 3 soner, HUD, DYNAUDIO, AWD

597 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2023

Kjørelengde

3 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

24.02.2028

    BYD Han er en helelektrisk, sporty og høyteknologisk sedan, med rask respons og ekte luksusfølelse. Den kommer med firehjulstrekk som standard. Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 517 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Bilen har en batterikapasitet på 83 KWh netto, og rekkevidden er oppgitt til 521 km (WLTP).

    Dette er en meget intelligent og moderne bil med massevis at smarte funksjoner og utstyr. Bilen leveres med blant annet et interaktivt infotainment-system, med funksjoner som Ambient belysning, Forvarming, Keyless, Memory-funksjon og meget komfortable skinnseter. I tillegg får man utstyr som Adaptive Cruise Control, Navigasjon og 360-graders Ryggekamera med forskjellige moduser og synsvinkler for å gjøre parkeringsjobben til en lek. Utover dette er Varmepumpe standard, og man får med et oppgradert lydanlegg fra DYNAUDIO, elektrisk Panoramasoltak og mye mer!

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

BYD Han

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

517 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.