Gratis levering
Solgt
Car image
1/35

Audi E-Tron GT

475 km (93 KWh) Pro, Luftfjæring, Ventilerte Skinnseter, ACC, Navigasjon, 360 Ryggekamera, Forvarming, Panoramatak, Sportsseter Pro, HUD, Matrix, Varmepumpe

769 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2022

Kjørelengde

5 400 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

29.09.2026

    Audi E-Tron GT med 530 hestekrefter tar deg fra 0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder. Kraften leveres av et flatt litium-ion høyvoltsbatteri på 86 kWh netto (93 kWh brutto), som er montert under gulvet mellom for- og bakaksel. Rekkevidden er på inntil 475 km ved blandet kjøring (WLTP).

    Dette er en Pro-utgave og leveres med en rekke smarte funksjoner og utstyr. Her får du blant annet Lutfjæring for dynaisk og suveren kjørekomfort. I tillegg leveres bilen med Sportsseter Pro i fullskinn og er ventilerte, Head Up Display, Matrix-lykter, 360 ryggekamera, elektrisk bakluke og 3 soners klimaanlegg. Utover dette får du også Varmepumpe som sikrer ekstra rekkevidde på vinterstid, Panoramatak som gjør innsiden av bilen lysere og oppleves større, og bilen har mulighet til å forvarmes så du alltid setter deg inn i en behagelig temperert bil.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

530 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

245 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.