Gratis levering
Solgt
Car image
1/41

Mercedes-Benz A200

1,3 L (163 HK) AMG-Line, Sportsseter

243 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

52 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Bensin

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

28.04.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

18.10.2023

    Mercedes-Benz A200 er en kompakt bil hvor man får et stilig design fra Mercedes, med fin plass og sportlige egenskaper til en god pris. Denne bilen har mye utstyr med AMG Sportpakke og AMG-styling. I tillegg har den alle nødvendighetene som ryggekamera, parkeringssensorer, navigasjon, Apple Carplay og en god del mer.

    A-Klasse fikk en oppgradering i 2018, hvor det var større oppgradering av interiøret. Med A200 får man en bensinmotor med topphastighet på 225 km/t og som samtidig har et beskjedent drivstoff-forbruk på 0,53 L/mil. Bilen har presis styring og gode kjøreegenskaper, hvor man med et middels stort bagasjerom med 370 liter (650 liter er kjempestort) får en sporty bil for den som ikke trenger alt for mye plass.

    Denne bilen er godt utstyrt, hvor man får en premium følelse og stilige detaljer med AMG Sportpakke, sportsseter i delskinn og automatgir. I tillegg har bilen mange funksjoner som ryggekamera, parkeringssensorer, cruisecontroll, Apple carplay, navigasjon og keyless utover komplett servicehistorikk og lav kilometer.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

163 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1.3 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

225 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
50650km

Kilometerstand
38814km

Kilometerstand
22381km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.