Gratis levering
Solgt
Car image
1/25

Citroën C5 Aircross

1.6 PureTech (180hk) Shine, Skinn, Ryggekamera, Soltak

259 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

57 950 km

Drivstoff

Drivstoff

Bensin

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

09.06.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

17.10.2023

Garanti

Garanti til

02.09.2019

  Veldig fin Citroën C5 Aircross 1.6 PureTech til salgs. Denne har hele 180 hestekrefter, veldig høy bakkeklaring og automatgir med rattgiring som i F1-bilene. Bilen kan kjøres i forskjellige moduser som Eco eller Sport. Dette er en Shine-utgave, som vil si at den har mye utstyr. Her får du blant annet line-assist, oppvarmet frontrute, skinnseter, skiltgjenkjenning, blindsonevarsler, ryggekamera, elektrisk bakluke med fotsensor, avtagbart hengerfeste og mer!

  C5 Aircross SUV tilbyr en komfort og kjøreopplevelse med hjuloppheng med Progressive Hydraulic Cushions, som bruker hydraulikk til å absorbere store ujevnheter, både når demperen presses sammen, og når den strekkes ut. På den måten sørger den for optimal komfort, selv på dårlige veier.

  Alle de tre baksetene er individuelt justerbare – avhengig av hvor du trenger plassen. Etter at baksetene er tatt ut, kan du dessuten senke gulvet i bagasjerommet, slik at du har nesten flatt gulv og hele 1.630 liter til rådighet.

  Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

  Bilen leveres med ny service og EU-kontroll!

  Alle bremser er byttet.

  Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

  Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

178 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1598 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

216 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
57843km

Kilometerstand
47035km

Kilometerstand
29661km

Kilometerstand
12746km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.